cated

Dupa cum copiii se sperie de orice Ón Óntunericul orb, tot asa ne temem si noi Ón plina lumina. (Lucretius)

DE CE ARE NEVOIE UN COPIL PENTRU A REUSI

Acesta este titlul traducerii romanesti a RAISING KIDS WHO CAN, carte a lui Betty Lou BETTNER si a lui AMY LEW.

Lansarea a avut loc in cadrul ICASSI 2010 - Poiana Brasov - momentul ales fiind unul deosebit pentru comunitatea psihoterapeutilor de orientare adleriana, deoarece ICASSI reprezinta una dintre cele mai importante si sustinute scoli de PSIHOLOGIE si PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA la nivel mondial.

In 2015 cartea isi urmeaza destinul unei a 2-a editii.  Au fost remediate erori de publicare si a crescut numarul oamenilor care ne ajuta sa distribuim acest tiraj. Acestia sunt psihologi-psihoterapeuti cu experienta care inteleg necesitatea ca acest material sa ajunga in mainile cat-mai-multor colegi si parinti care fac efortul de a cauta sa inteleaga ce se petrece in familiile lor si in cresterea copiilor.

Cred ca bucuria lansarii acestei editii este insotita si de satisfactia personala a unei alegeri bine facute. Cartea ofera colegilor psihoterapeuti un mijloc de a intelege mai bine dinamica familiei si nu numai, dar DE CE ARE NEVOIE UN COPIL PENTRU A REUSI deschide o cale tuturor celor interesati de a-si clarifica chestiuni personale privind implinirea nevoilor fundamentale sau de a-si evalua pozitia si dimensiunea utila a propriilor reactii in cadrul familiei (sau in oricare grup din care face parte).

Cartea costa 45 lei.

Urmatoarele persoane va pot ajuta sa intrati in posesia unui exemplar:

BUCURESTI

 Psiholog-Psihoterapeut Monica ION: 0745 052 928

www.psihologcuore.ro/echipa/monica-ion/

monica.urucu@gmail.com

BRASOV

 Psiholog-Psihoterapeut Adina VOINEA: 0722 469 242

www.psiholog-terapie.ro/contact.html

DROBETA TURNU SEVERIN

 Psiholog-Psihoterapeut  Loredana ELENA: 0745 779 878 

ARAD 

 Psiholog-Psihoterapeut Angela PLACINTAR: 0726 224 366 

http://angelacarmenplacintar.ro/ 

facebook.com/psihoterapie.arad

 psihoterapeutangelacarmen@yahoo.ro

 

ke-parenting - un site despre cuplu, nou-nascut si alte cele - poti limpezi multe lucruri despre viata ta, despre relatiile tale de familie si despre scopurile subtile ale existentei individuale

Educatia durabila exista si functioneaza